6 ianuarie 2012 Diverse  No comments

SALATĂ DE CARTOFI CU TARHON



1 kg cartofi, 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 1 linguriţă zahăr, 100 g ulei, 1 lingură zemă de lămâie sau oţet, sare, 1 lingură pătrunjel verde şi mărar tocat, câteva foi de tarhon.

            Se fierb cartofi chifle, se curăţă şi se taie potrivit de subţiri. Se face o maioneză cu muştar, bine potrivită de sare şi oţet sau lămâie, la care se adaugă zahărul, mărar şi pătrunjel verde tocat mărunt şi puţin tarhon. Se amestecă cu cartofii, se aşează în salatieră şi împrejur se pun felii de roşii sau ardei cruzi tăiaţi mărunt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.