Mazare verde fiarta

9 martie 2012 Legume  No comments

Mazare verde fiarta



1 kg mazăre boabe, verde, 1 l apă, 50 g unt proaspăt, 1 linguriţă zahăr, 1 linguriţă mărar verde tocat, sare.

Se alege mazărea, se pune la fiert cu apă clocotită şi cu un praf de sare. Trebuie să fiarbă circa o jumătate de oră, nu însă la foc mare. Când este gata, se scurge, se lasă o clipă pe maşină, ca să nu mai aibă de loc apă. Se pune sare, o linguriţă de zahăr, o linguriţă de mărar verde tocat şi unt proaspăt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.