Fasole verde cu ulei

3 martie 2012 Legume  No comments

Fasole verde cu ulei



1 kg fasole grasă, 1 ceapă, 2 linguri ulei, 4 roşii, 1 linguriţă făină, 1 linguriţă verdeaţă tocată, sare.
Se curăţă fasolea, de preferinţă fasole grasă. Se pune în apă fierbinte să dea câteva clocote. Se prăjeşte cu ulei o ceapă tocată, se pune făină şi se stinge cu apă. Se adaugă roşiile curăţite de pieliţe sau bulion, verdeaţă şi fasolea scursă de apă. Se potriveşte de sare şi se dă la cuptor.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.