Musaca de cartofi cu linte

22 februarie 2012 Legume  No comments

Musaca de cartofi cu linte



500 g cartofi, 200 g linte, 1 ceapă, 2 Iinguri untură, 1 lingură pesmet, 1 lingură bulion, sare, piper.

Se fierb cartofii cu coajă, se curăţă şi se taie felii. Se fierbe din timp lintea, se scurge şi se trece prin maşina de carne. Într-o tigaie se prăjeşte o ceapă cu puţină untură, se adaugă lintea şi se mai ţine câteva minute pe foc; se adaugă sare şi piper. Se unge o cratiţă cu untură, se presară pesmet, se aşază un rând de cartofi, unul de linte şi aşa mai departe. Se toarnă o ceaşcă de apă în care s-a amestecat bulionul şi se dă la cuptor. Când este gata se răstoarnă.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.