-
Dovlecei la cuptor
5 februarie 2012 Diverse
-
Dovlecei la cuptor3-5 dovlecei, 100-150 g de telemea, 100-200 ml de smintina, 50 g de unt, 2 oua, 50 g de faina, marar, piper, pesmet, sareMod de preparare:Spalati dovleceii si puneti-i in apa clocotita cu o lingurita de sare. Acoperiti vasul si lasati dovleceii sa clocoteasca la foc mic 10 minute. Puneti-i apoi in strecuratoare, presati-i putin, dupa ce in prealabil i-ati taiat in jumatati pe lung. Scoateti-le o parte din miez si umpleti-i cu urmatoarea compozitie: brinza telemea sau cascaval ras, oua, faina, smintina, piper si marar tocat. Asezati dovleceii intr-un vas uns si tapetat si dati-l la cuptor cu foc potrivit timp de 30 de minute pina se rumenesc.Servire: Se servesc presarati cu cascaval si stropiti cu smintina.
Leave a reply