Dovlecei la cuptor

5 februarie 2012 Diverse  No comments

Dovlecei la cuptor

      Ingrediente:

3-5 dovlecei, 100-150 g de telemea, 100-200 ml de smintina, 50 g de unt, 2 oua, 50 g de faina, marar, piper, pesmet, sare

      Mod de preparare:

Spalati dovleceii si puneti-i in apa clocotita cu o lingurita de sare. Acoperiti vasul si lasati dovleceii sa clocoteasca la foc mic 10 minute.  Puneti-i apoi in strecuratoare, presati-i putin, dupa ce in prealabil  i-ati taiat in jumatati pe lung. Scoateti-le o parte din miez si umpleti-i  cu urmatoarea compozitie: brinza telemea sau cascaval ras, oua, faina, smintina, piper si marar tocat. Asezati dovleceii intr-un vas uns si tapetat si dati-l la cuptor cu foc potrivit timp de 30 de minute pina se rumenesc.
      Servire: Se servesc presarati cu cascaval si stropiti cu smintina.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.