Chiftele din dovlecei cruzi

5 februarie 2012 Diverse  No comments

 Chiftele din dovlecei cruzi

Ingrediente:

2 dovlecei de marime mijlocie (cca 1 kg amindoi), un ou, 30 g ,faina, un virf de cutit de piper, o lingurita cu virf marar taiat marunt,50 g brinza telemea rasa sau cascaval ras, untdelemn.

Mod de preparare:

      Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati pe lungime, li se scot semintele cu o lingura, apoi se rad prin razatoarea cu gauri mari, se amesteca cu 1/2 ligurita de sare, lasindu-se 30 minute sa-si lase apa.Apoi, se limpezecs de sare, se storc in pumni si se pun intr-o olita.Se adauga oul intreg, brinza rasa, faina, neaparat mararul si facultativ, piperul, amestecindu-se bine.Apoi ii prajim in tigaie pana cand se rumenesc.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.