Crema de unt

2 februarie 2012 Diverse  No comments

      Crema de unt



      Ingrediente:

      300 g de unt proaspat, 150 g zahar pudra, 100 g lapte condensat, 2 g praf 
      de vanilie, 1 lingurita coniac sau vin

      Mod de preparare:

      Daca nu avem la indemina lapte condensat se vor lua 275 g lapte proaspat
      integral si 50 g zahar si se va fierbe pina cind ramin 100 g. Daca nu avem
      lapte condensat si nici zahar pudra se vor lua 275 g lapte si 200 g zahar
      care se vor fierbe pina ramin 250 g. Untul se freaca si se bate spuma, se
      adauga praf de vanilie, coniac sau vin de desert tare, zahar pudra si
      batind mereu se toarna putin cite putin lapte condensat.

   

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.