Crema de mere

2 februarie 2012 Diverse  No comments

      Crema de mere


      Ingrediente:

      1 1/2 kg de mere, 2 pahare zahar, 2 linguri zahar pudra, 1 pahar frisca

      Mod de preparare:

      Se curata merele de coaja, se scoate mijlocul, se taie felii si se pun
      intr-o cratita. Se adauga zahar, apa si se pun la foc mic pina cind scade
      toata apa si ramine un piureu gros. Piureul de mere se pune la racit se
      bate spuma 1 pahar de frisca cu zahar pudra. Inainte de a servi la masa se
      amesteca frisca batuta cu piureul de fructe, se pune pe farfurioare si se
      toarna deasupra sirop de visine sau de zmeura.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.