Aluat frantuzesc

2 februarie 2012 Diverse  No comments

Aluat frantuzesc 



Timp de preparare: cca 1/4 ora.
Durata dospirii: 1 ora.
Cca 720 kcal/portie.
Ingrediente 

400 g faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita sare
150 g unt sau margarina
2 oua

Mod de preparare 
1.Din ingrediente se framanta un aluat compact. Se infasoara intr-o carpa umeda
si se pune la rece in frigider timp de o ora.
2.Se intinde in forma de placinta sau de marimea unei tavi. Se incalzeste
cuptorul la 220C. Se unge o tava, se pune aluatul, se impunge cu furculita in
mai multe locuri si se acopera dupa gust. Se lasa la cuptor 20-25 minute.

           

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.