Fasole verde cu carne

22 ianuarie 2012 Diverse  No comments

Fasole verde cu carne



600 g carne, 1 kg fasole, 2 cepe, 1 lingură untură, 1 linguriţă făină, 1 lingură bulion sau 4 roşii, sare, verdeaţă.

Se taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjeşte cu două cepe tăiate mărunt şi cu o lingură de untură. După ce s-a rumenit carnea, se adaugă făina, puţină sare, se amestecă, se toarnă apă caldă cât s-o cuprindă şi se pune fasolea curăţită şi spălată. Se lasă să fiarbă împreună. Când fasolea este aproape fiartă, se gustă de sare, se adaugă o lingură de bulion sau câteva roşii, puţină verdeaţă şi se dă la cuptor. Se poate face şi cu fasolea fiartă separat şi bine scursă. Se pune peste carne când aceasta este frăgezită.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.