CHIFTELE CU SOS DE ROŞII

17 ianuarie 2012 Diverse  No comments

CHIFTELE CU SOS DE ROŞII




Pentru tocătură, aceleaşi cantităţi ca la „Pîrjoale moldoveneşti”. Pentru sos: 500 g roşii, 1 lingură imtură, 1 linguriţă făină, 1 bucăţică de zahăr, puţină frunză de ţelină, sare.

Se face tocătură ca mai sus şi se formează chiftele rotunde care se dau prin făină şi se prăjesc în untură. Se pun într-o cratiţă. Se face un sos de roşii , se toamă deasupra şi se lasă să dea câteva clocote la foc mic.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.