CIORBĂ DE FASOLE BOABE

13 ianuarie 2012 Diverse  No comments

CIORBĂ DE FASOLE BOABE




3 l apă, 1 l borş, 300 g fasole uscată, zarzavat de supă, 200 g roşii, verdeaţă.

Se pune fasolea la fiert. După ce a dat câteva clocote, se schimbă apa cu altă apă tot fierbinte. Se adaugă un morcov, un pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea, borşul fiert separat şi strecurat, roşiile şi verdeaţa: mărar, pătrunjel, cozi de ceapă, leuştean. Se lasă să dea împreună câteva clocote

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.