Pui cu sos picant

12 septembrie 2012 Pasare  No comments

Pui cu sos picant

Pui cu sos picantPui mare (1), unt (100 g), ceapa (3), catei de usturoi (2), supa (1 l),
sare, piper, sofran (1 lingurita), coriandru (1 lingurita), faina (2 

linguri), lamaie (1).

Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cand sunt pe jumatate

gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat. Dupa ce s-au 
aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul. Se 
lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora. Dupa ce carnea a fiert, bucatelele 
de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina. Se amesteca incet,

pana ce se ingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.