Pui cu smantana

12 septembrie 2012 Pasare  No comments

Pui cu smantana

Pui cu smantanaPentru 2 pui mijlocii se iau 1 lingura unt proaspat, 1 pahar smantana, 1 
lingurita faina.

Puii curatati si spalati se taie bucati si se inabusa cu unt intr-o cratita. Apoi se sareaza si se mai lasa sa fiarba inabusit, adaugand din cand in cand cate putina apa. Cand puii sunt gata, se adauga smantana amestecata cu putina faina si se mai tin la foc potrivit inca 5-10 minute.Pentru a economisi smantana, se rumeneste 1/2 lingura de faina cu tot atata unt, se subtiaza cu apa si se fierbe, avind grija ca sosul sa nu devina prea gros, apoi se adauga 1-2 linguri de smantana. Sosul se toarna peste pui.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.