CHIFTELE CA DE PIEPT DE PASĂRE

8 ianuarie 2012 Diverse  No comments

CHIFTELE CA DE PIEPT DE PASĂRE





5 ouă, 1 ceapă, 1 felie pâine, 1 cartof, 1 lingură făină, sare, piper, verdeaţă, 2 linguri untură, 1 lingură pesmet.

Se toacă ceapa mărunt şi se prăjeşte în puţină untură. Se bat într-un castron patru ouă ca pentru omletă, se pune sare şi se toarnă peste ceapa prăjită. Se fac jumări şi când sunt gata se dau la o parte să se răcorească. Se trec apoi prin maşină, împreună cu o felie de pâine muiată în lapte şi stoarsă şi cu un cartof, de prefefrinţă fiert. Se amestecă bine, se mai adaugă un ou crud, o lingură de făină, sare, piper şi verdeaţă tocată. Se fac chiftele, se dau prin pesmet şi se prăjesc în untură. Se servesc cu salată verde.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.