Pui cu legume

11 septembrie 2012 Pasare  No comments

Pui cu legume

Pui cu legumeUn pui de 1 kg, 400 g de morcovi, 400 g de cartofi, 200 g de fasole verde,
 1 ramura de telina, 200 g de mazare, 200 g de fasole alba, 100 g cepe de 

arpagic, usturoi dupa gust.

Se pregateste o supa obisnuita, lasand puiul bine spalat si curatat sa fiarba intreg. Legumele spalate, curatate, se fierb separat, apoi se pun in vasul special de fiert pe baie de aburi, asezindu-le astfel: in vasul uscat se pune supa in care a fiert puiul si in ea se aseaza: morcovii,ceapa, usturoiul si telina. In vasul perforat se aseaza puiul, iar celelalte legume, fierte separat, se pastreaza la cald. Inchis, vasul de fierbere sub aburi, se lasa la foc mic 25 de minute. Pe platou se aseaza carnea, legumele in jurul ei, iar supa se serveste in castronase mici.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.