Pui cu ciuperci

7 septembrie 2012 Pasare  No comments

Pui cu ciuperci
Pui cu ciuperci

4 copane sau 4 piepturi de pui, 4 felii subtiri de costita, un borcan mic 
de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete), o ceapa, 1 pahar 

cu smantana, 1 pahar cu untura.

  Dezosati carnea si taiati-o in bucati late, apoi infasurati fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite. Fixati-le cu scobitori, puneti-le in tava si dati-le la cuptor pentru 30 de minute. Caliti apoi in grasime ceapa tocata marunt, scoateti-o pe un platou, apoi puneti la calit ciupercile, adaugati sare si piper si acoperiti vasul lasat la foc mic. Intre bucatile de carne puneti ciupercile cu ceapa si mai lasati la cuptor timp de 5 minute.

Le puteti servi cu smantana.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.