Piftie de gasca (sau curcan)

5 septembrie 2012 Pasare  No comments

Piftie de gasca (sau curcan)


Piftie de gasca (sau curcan)Carne de gasca sau de curcan, o ceapa, sare, usturoi
Spalati carnea si puneti-o la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne), adaugati o ceapa si lasati sa fiarba incet, la foc domol. Indepartati spuma si dupa o ora puneti sare. Cand carnea se desface de pe oase, luati putina zeama, lasati-o sa se raceasca si, daca se lipeste de degete, piftia este gata. Asezati carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase. Strecurati zeama, lasati-o sa se raceasca, indepartati grasimea, puneti mujdei de usturoi, amestecati, apoi puneti-o peste carne.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.