Ouă umplute cu ficat Reteteiuti

6 ianuarie 2012 Aperitive  No comments

 Rețetă pentru ouă umplute cu ficat Reteteiuti

Ouă umplute cu ficat așezate pe o frunză de salată

Ingredientele pentru rețeta de ouă umplute cu ficat Reteteiuti sunt:

  • 6 ouă,
  • 100 g ficat de gâscă,
  • unt proaspăt cât o nucă,
  • un vârf de linguriţă sare,
  • câteva frunze de salată verde.

      Pentru a găti rețeta de ouă umplute cu ficat urmați pașii următori:

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie în două în lungime. Se scot gălbenuşurile, se trec gălbenuşurile prin sită şi se freacă cu ficatul de gâscă fiert. Se adaugă unt proaspăt cât o nucă, se potriveşte cu sare după gust. Cu această compoziţie bine frecată se umplu jumătăţile de ou cu vârf şi se aşază în farfurie pe un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii.

Această rețetă o să vă prindă foarte bine după Sfânta Sărbătoare a Paștelui, când o să aveți la îndemână ouăle folosite pentru tradiția ciocănitului ouălelor.

Dacă v-a plăcut rețeta de ouă umplute cu ficat sunt sigur că o să gasiți multe alte rețete care să vă mulțumească papilele gustative pe site-ul nostru.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.