Ardei copti cu sos alb

5 februarie 2012 Diverse  No comments

Ardei copti cu sos alb

Ingrediente:

1 kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina, 500

ml lapte, 100 g brinza telemea, zeama sau sare de lamiie, marar sau patrunjel

tocat; 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.

Mod de preparare:
Ardeii mai grasi si drepti se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii late si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit
sare suficienta, cind au fost presarati dupa ce s-au copt. Se acreste putin si
se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt, apoi se desarta peste ardei,
presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor cu 10 minute inainte de
servire.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.