Budinca de paine

10 februarie 2012 Budinci  No comments

 Budinca de paine

   
      Ingrediente:

pentru 500 g de paine se iau 100 g unt, 1/2 pahar lapte, 3 linguri zahar, 3 oua, 1 praf de vanilie

         Mod de preparare:

    Painea alba, fara coaja, se taie felii care se ung cu unt si se asaza in  rinduri indesate, intr-o forma unsa cu unt. Se freaca ouale cu zahar, se subtiaza treptat cu lapte fierbinte, se adauga sare si praf de vanilie, se freaca si se toarna peste feliile de paine. Cind painea s-a imbibat bine cu compozitia din oua si lapte, budinca se pune la copt.

   

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.