Chiftele de zarzavat

21 aprilie 2012 Legume  No comments

Chiftele de zarzavat

2 morcovi, 2 pătrunjei, 1 ţelină, 1 praz, 5 cartofi, 2 ouă, 2 linguri brânză, 3 linguri făină, sare, piper, 3 linguri untură sau ulei.
Se fierbe tot zarzavatul şi cartofii fără coajă. Se scurg bine de apă, se dau prin maşina de carne. Se adaugă două linguri de făină, două ouă, brânză, sare, piper. Se fac chiftele rotunde care se dau prin făină şi se prăjesc în untură sau în ulei.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.