CIORBĂ DE ŞTEVIE

13 ianuarie 2012 Diverse  No comments

CIORBĂ DE ŞTEVIE




2 l apă, 1 l borş, 500 g ştevie, 1 ceapă, 1 lingură ulei, 1/2 lingură făină, 3 linguri orez sau 2 cartofi frumoşi, sare.

Se alege ştevia, se pune la fiert şi se continuă la fel ca la borşul de urzici. Separat se prăjeşte o ceapă tocată cu o lingură de ulei, se pune făina; se rumeneşte şi se stinge cu apă. Se amestecă cu ciorba şi se lasă să mai dea un clocot. În loc de orez, se pot pune la fiert câţiva cartofi tăiaţi mărunt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.