Crema de lapte

2 februarie 2012 Diverse  No comments

   Crema de lapte

 
      Ingrediente:

      pentru 4 pahare de lapte se iau 1/2 pahar zahar si 2 linguri amidon de 
      porumb sau de cartofi

      Mod de preparare:

      Se toarna in cratita 3 pahare de lapte se lasa sa dea un clocot si se
      adauga zahar. Se desface intr-un pahar de lapte rece sau in apa fiarta
      amidon de cartofi (fecula) sau de porumb, se toarna in laptele clocotit si
      amestecind mereu se fierbe timp de 5 minute la foc mic. Pentru aroma se
      poate adauga in crema cit este inca fierbinte vanilie sau coaja rasa de
      lamiie ori de portocala si se amesteca bine. Compozitia fierbinte se
      toarna in cesti si se lasa sa se raceasca.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.