Crema la pahar

2 februarie 2012 Diverse  No comments

      Crema la pahar



      Ingrediente:

      6 oua, 6 linguri de zahar, ½ l de apa si o lingura de lapte praf, 2 
      lingurite de gelatina, 6 linguri de frisca, vanilie sau orice alta aroma 
      pentru dulciuri

      Mod de preparare:

      Puneti apa la fiert, adaugati zaharul, aromele, apoi ouale batute si
      combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost dizolvata in prealabil in apa
      calda. Omogenizati totul foarte bine cu telul si dupa primul clocot luati
      vasul la o parte. Cind compozitia s-a racit, adaugati frisca batuta.
      Puneti in cupe si asezati-le la rece. Frisca o puteti inlocui cu smintina
      proaspata.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.