Dovlecei umpluti cu branza

2 martie 2012 Legume  No comments

Dovlecei umpluti cu branza

6 dovlecei mijlocii, 2 linguri unt sau untură, 2 linguri brânză, 1 lingură pesmet, sare, 2 linguri smântână.

Se rad dovleceii, se taie în două şi se scobesc. Miezul se prăjeşte cu puţină untură, se amestecă cu brânza (fie brânză albă, fie altă brânză) şi cu pesmetul. Se potriveşte de sare. Se umplu dovleceii şi se dau la cuptor o jumătate de oră până sunt dovleceii fragezi.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.