Fasole boabe cu carne

22 ianuarie 2012 Diverse  No comments

Fasole boabe cu carne



600 g carne, 400 g fasole uscată, 1 lingură untură, 2 cepe, 1 lingură bulion sau 5 roşii, 1 frunză de dafin.

Se pregăteşte carnea la fel ca pentru mâncarea cu cartofi. Se alege fasole care nu lasă coji şi se fierbe separat, schimbând apa odată sau de două ori. Când carnea este aproape fiartă, se adaugă fasolea, care nu trebuie să fie de loc sfărâmată. Se pune sare, puţin bulion sau roşii şi o frunză mică de dafin. Mâncarea nu trebuie să fie prea scăzută, este mai gustoasă cu puţină zeamă.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.