Friganele de cartofi

23 februarie 2012 Legume  No comments

 Friganele de cartofi



300 g cartofi, 1 ou, 1/2 ceaşcă făină, 1/2 ceaşcă lapte, sare, piper, 1 linguriţă pătrunjel verde tocat, 2 linguri untură.

Se curăţă cartofii cruzi şi se rad pe răzătoarea cu găuri mai mari. Se adaugă sare, piper şi pătrunjel verde tocat. Separat se face un aluat de clătite. Se amestecă cu cartofii. Se ia din compoziţie cu linguriţa şi se toarnă în untura fierbinte. Se rumenesc pe ambele părţi.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.