Glazura de ciocolata cu albus de ou

2 februarie 2012 Diverse  No comments

      Glazura de ciocolata cu albus de ou



      Ingrediente:

      200g ciocolata menaj, 100g unt, o ligura rom, o lingura de albus de ou

      Mod de preparare:

      Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topste pe bain
      marine. Cind s-a topit ciocolata se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a
      racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda
      se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.

   

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.