Mancare de dovlecei

25 februarie 2012 Legume  No comments

Mancare de dovlecei



6 dovlecei mijlocii, 2 linguri unt, 1 ceapă, 1 linguriţă făină, 1 Iingură bulion, 1 ceaşcă zeamă de carne, pătrunjel verde tocat.

Se curăţă dovleceii. Se înăbuşă într-o cratiţă cu puţin unt. Se face un sos din ceapă tăiată mărunt şi prăjită uşor în unt, făină, o lingură de bulion, zeamă de carne. Se toarnă peste dovlecei, se ţin până sunt fierţi, dar nu sfărâmaţi. Înainte de a servi se adaugă puţin pătrunjel tocat.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.