Morcovi tineri(carote) cu unt

9 aprilie 2012 Legume  No comments

Morcovi tineri(carote) cu unt



1 kg morcovi (carote), 2 linguri unt, 2 ceşti zeamă de carne sau apă, 2 linguri rase zahăr, sare.

Se rad morcovii cu un cuţit bine ascuţit. Se pun într-o cratiţă cu două linguri de unt, două ceşti de apă sau zeamă de carne, două linguri rase de zahăr şi sare. Se lasă să fiarbă înăbuşit, la foc potrivit, mişcând cratiţa din când în când ca să nu se prindă pe fund. Când sunt gata, sosul trebuie să fie destul de scăzut. Numai dacă morcovii încep să se rumenească înainte de a fi destul de fierţi, se mai adaugă o lingură sau două de apă. Se servesc cu frigănele sau cu crochete.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.