Oua de prepelita cu sos alb

14 aprilie 2014 Aperitive  No comments

 

Oua de prepelita cu sos alb, ingrediente:

Oua prepelita cu sos alb

  • 15-20 oua de prepelita,
  • 1-2  linguri maioneza,
  • 6-8 linguri smantana,
  • o lingurita hrean,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde sau marar,
  • tarhon,
  • zeama de lamaie.

Ouale de prepelita se fierb timp de 4-5 minute in apa clocotita. Se pun apoi in apa rece pana se racesc si se curata cu grija de coaja. Dupa curatare le taiem in 2 sau in 4 dupa preferinta. Intr-un bol se amesteca smantana, maioneza, hreanul si verdeata tocata marunt. Se adauga dupa gust: sare, piper si zeama de lamaie. Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se adauga ouale de prepelita jumatati sau taiate in patru. Dupa amestecarea cu grija a compozitiei presaram deasupra tarhonul. Pofta buna!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.