-
Piept de pui surpriza
19 ianuarie 2016 Salate
-
Piept de pui surpriza, ingrediente:
- 500-600g piept de pui dezosat,
- 2-3 castraveti in otet,
- 1 ardei gras,
- 150g bacon,
- 2 rosii potrivite,
- 200g cascaval,
- jumatate de ceapa,
- piper,
- sare.
Mod de preparare:
Piept de pui surpriza
Pieptul de pui se spala intr-un jet de apa rece, se taie felii si se bate putin dupa care il saram si il piperam putin, apoi ungem cu ulei feliile si le asezam intr-o tava, introducem tava in cuptorul incalzit si le coacem aproximativ 15 minute dupa care se scoate. Castravetii murati se spala si se taie felii, ceapa si ardeiul deasemenea trebuiesc curatate si spalate, apoi taiate julien, adaugam si baconul taiat felii si le punem pe aragaz pentru a fi calite putin. dupa ce s-au calit indeajuns punem amestecul peste pieptul de pui in tava, pe fiecare felie de piept de pui, deasupra punand ,la fiecare felie de piept de pui, o felie de cascaval si o felie de rosie si le reintroducem la cuptor circa 5-10 minute. Cand sunt gata le scoatem pe un platou si se pot servi cu piure de cartofi, pilaf de orez sau chiar cartofi taranesti. Sper sa va placa! Pofta buna!
Leave a reply