Pui cu mazare

11 septembrie 2012 Pasare  No comments

Pui cu mazare

Pui cu mazare1 pui mai mare, 1 kg. de mazare, 2-3 cepe, 4-5 rosii, 5 linguri de ulei, o 
lingurita de faina, o lingurita de zahar, marar verde, sare.

Curatati bine puiul, taiati-l in bucati si rumeniti-le in uleiul fierbinte. Puneti carnea intr-o cratita. In aceeasi grasime caliti ceapa tocata. Cand este bine aurita, puneti faina si imediat stingeti cu un pahar de apa calda. Dupa 10 minute de clocote mici, treceti acest sos prin strecuratoare, peste carne. Separat, fierbeti boabele de mazare in putina apa, in care puneti zaharul si o lingura de ulei sau putin unt. Cand este gata, puneti mazarea peste carne, adaugati rosiile taiate si dati la cuptor pentru 10-15 minute.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.