Category Retete Dry cooker
-
Creier de porc la dry cooker
14 decembrie 2012 Retete Dry cooker
-
Creier de porc la dry cooker
Read More
500 g creier de porc,1 lingura ulei,sare.
Creierul se spala bine cu apa rece si se curata de pielite,duca care se lasa la scurs circa 10-15 minute.Apoi se sareaza si se aseaza in tigaia dry cooker unsa in prealabil cu uleiul.Se lasa pe foc mic pana cand sa rumenit frumos. -
Ceafa de porc la dry cooker
17 iunie 2012 Retete Dry cooker
-
Ceafa de porc la dry cooker
Read More
500g ceafa de porc,20g condimente friptura,sare
Se spala carnea cu apa rece , se portioneaza in bucati de 1-2 cm,se sterge cu hartie absorbanta de bucatarie .Se condimenteaza pe ambele parti si se aseaza in tigaia dry cooker pe ochiul mic de la aragaz.Trebuie ca bucatile de ceafa de porc sa fie intoarse pe ambele parti. Se serveste cu garnitura de cartofi sau varza dulce.