Rosii umplute cu peste

6 ianuarie 2012 Aperitive  No comments

Rosii umplute cu peste
Rosii umplute cu peste12 roşii mijlocii, putină carne de peste fiartă sau friptă, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei.
Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de peste dupa ce s-au scos oasele , fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugând câteva ciuperci tăiate felii şi fierte  în apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.