SUPĂ DEASĂ DE SPANAC (CREMĂ)

12 ianuarie 2012 Diverse  No comments

SUPĂDEASĂ DE SPANAC (CREMĂ)





3 l apă, 500 g spanac, 1 lingură unt sau unturâ, 1 lingură făină, 1 gălbenuş, 2 linguri smântână, sare.

Se alege spanacul, se spală cu grijă şi se pune la fiert când apa clocoteşte. Separat se prăjeşte uşor făina în untură şi se stinge cu apa în care fierbe spanacul. Se toarnă rântaşul în oala cu spanac, se trece totul prin sită, se potriveşte de sare şi se lasă să mai dea câteva clocote. Când este gata, se drege în castron cu un gălbenuş şi puţină smântână.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.